PRIVATUMO POLITIKA

Ši Privatumo politika aprašo, kaip UAB Statybos koncernas apsaugo savo klientų asmens duomenis ir privatumą – kokią informaciją apie www.moso.lt lankytojus renka bei ką su šia informacija daro ir kam perduoda.

Kas mes esame

UAB „Statybos koncernas“ 

Įmonės kodas: 134325749

Adresas: Totorių g. 3, Kaunas

Tel.: +37067843101

https://moso.lt

Susisiekti su atsakingu įmonės darbuotoju galima el. paštu info@moso.lt arba kreiptis raštu, laišką siunčiant įmonės adresu.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Asmens duomenis renkame ir naudojame tik nustatytais bei aiškiai apibrėžtais ir teisėtais tikslais. 

Duomenys pasiūlymams, kontaktų formoms:

Susisiekimo su mumis tikslu, siunčiant užklausas dėl prekių ir paslaugų internetinėje svetainėje www.moso.lt yra renkami žemiau nurodyti asmens duomenys – jie naudojami tik pasiūlymo paruošimui ar pirkimo-pardavimo sutarčiai įvykdyti, prekių ar prekių pavyzdžių pristatymui:

Slapukai (cookies)

Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Norėdami, kad internetinėje svetainėje www.moso.lt klientams būtų kuo patogesnė naudotis, ją nuolat tobuliname ir atnaujiname. Šiam tikslui su Google Analytics analizuojame ir vertiname:

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Jei redaguojate ar paskelbiate įrašą, Jūsų naršyklėje išsaugomas papildomas slapukas. Šis slapukas nesaugo asmeninių duomenų, tačiau išsaugo įrašo, kurį ką tik redagavote ar paskelbėti, ID. Šis slapukas baigia galioti po 1 dienos.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Norint sužinoti, kokius duomenis esame apie Jus surinkę, galima kreiptis šiuo el. paštu: info@moso.lt
Pateikdami savo Asmens duomenis per mūsų svetainę ir vadovaujantis BDAR, jūs turite šias teises::

Kas ir kodėl gali peržiūrėti duomenis

Duomenų neparduodame ir laikome saugiai pagal visus Lietuvos Respublikos teisinius aktus. To paties reikalaujame iš visų mūsų partnerių, kurie gali turėti prieigą prie duomenų.
Duomenis peržiūrėti gali:

Kaip mes saugome Jūsų duomenis

moso.lt vidiniai technologiniai sprendimai užtikrina, jog pateikiami Asmens duomenys moso.lt būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų, praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų, t. y., asmens duomenų apsaugos lygis atitinka Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.

Privatumo politikos pakeitimai

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politikos nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia jos versija skelbiama mūsų interneto svetainėje.

Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami:

Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo?

Turėdamas klausimų ar nusiskundimų dėl Asmens duomenų tvarkymo, galite kreiptis į Duomenų valdytoją, el. pašto adresu info@moso.lt arba turite galimybę užregistruoti savo kreipimąsi paskambinęs telefonu 8 678 43101. Taip pat, turėdamas nusiskundimų, galite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, nors visų pirma, stengsimės išspręsti visas situacijas kartu su Jumis.

Baigiamosios nuostatos

Ši Politika peržiūrima ir atnaujinama ne rečiau kaip kartą per metus arba pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą.

Duomenų valdytojai turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti šioje Politikoje aprašytas taisykles. Apie pakeitimus informuosime Jus, Svetainėje paskelbdami atnaujintą Politikos redakciją. Dėl šios priežasties rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje, kurioje visada rasite naujausią Politikos versiją. Paskutinis atnaujinimas:

2021 08 07